110 Keramiek Kunstenaars Limburg

110 Keramiek Kunstenaars Limburg. Dat maakte zaakvoerder pieter smeets bekend. Een begrip op het gebied van grootschalige productie van keramiek.

Sculptuur Abstracte Sculpturen Klein 13x39x9cm

Uitgelicht Sculptuur Abstracte Sculpturen Klein 13x39x9cm

From flower pots and vases to crockery! De keramiek kring limburg is een samenwerkingsverband van een groep professionele keramisten uit de euregio limburg (nederland en aangrenzend belgië en duitsland). Companies, shops and garden centers can contact ceramics limburg for unique ceramics.

Het keramische werk van john willems (1961) wordt gekenmerkt door reflectie en het zoeken naar nieuwe wegen en een bewust eigen stijl.

Dankzij de combinatie van moderne technieken en het oude ambacht heeft ieder product een zowel trendy als authentieke uitstraling. Van bloempotten en vazen tot servieswerk. Op technisch vlak uit zich dit door traditionele stooktechnieken verder te ontwikkelen. From flower pots and vases to crockery! Ik woon in maastricht, ben getrouwd en heb drie kinderen. Dankzij de combinatie van moderne technieken en het oude ambacht heeft ieder product een zowel trendy als authentieke uitstraling. Het keramische werk van john willems (1961) wordt gekenmerkt door reflectie en het zoeken naar nieuwe wegen en een bewust eigen stijl.

Sculptuur Abstracte Sculpturen Klein 13x39x9cm

Met deze website wil de keramiek kring limburg het werk van de deelnemers bij een brede kring van belangstellenden onder de aandacht brengen. .. From flower pots and vases to crockery!

Popular posts from this blog

Lumion 6 System Requirements Vers